Comenzile care depășesc suma de 350 LEI, vor beneficia de livrare gratuită.

Plata si Livrarea Produselor

OPȚIUNI DE TRANSPORT

 Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane fizice, persoane juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoană cu vârstă de minim 18 ani, reprezentând persoană fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția că această să fi fost confirmată de către Cup of Art.

Termenul de expediere al produselor este de aproximativ 24 ore din momentul recepționării comenzii.

Transportul se face prin rețeaua de distribuție Fan Courier, în aproximativ 12 – 48 ore, variind în funcție de locația clientului. În ziua de duminică nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru obiectele voluminoase (mobilier), ne exercităm dreptul de a alege o firmă de transport specializată. Rugăm clientul să comunice dacă dispune sau dorește o altă varianta de transport pentru acest gen de obiecte. 

Pentru comenzile ce depășesc 250 Lei, transportul este GRATUIT*

În cazul în care valoarea comenzii este mai mică de 250 Lei, se va percepe o taxa de expediere de 30 Lei.

De asemenea, puteți ridica produsele de la sediul nostru, după ce ați primit confirmarea din partea Cup of Art.

 

 PLATA PRODUSELOR

Plata produselor comandate prin CUP OF ART se poate face astfel:

  1. în numerar la ramburs ( plata în lei reprezentând valoarea comenzii se face către curier după ce va este înmânată factură și chitanță)
  2. prin ordin de plata/transfer bancar în avans banca Transilvania: IBAN RO69BTRLRONCRT0463070401
  3. plata cu cardul .

* Excepție: pentru produse cu greutate individuală mai mare de 40 kg, este necesară plata în avans prin OP/virament bancar a minim 5% din valoarea acestora.

Plata prin ordin de plata se face în baza facturii proforme, emisă la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plății către Cup of Art.

Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul PayMill, iar CUP OF ART nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care îl dețineți.