Comenzile care depășesc suma de 350 LEI, vor beneficia de livrare gratuită.

Despre Noi

Bună, sunt Denisa! După ani buni petrecuți in Statele Unite împreună cu soțul, am adus cu mine înapoi doi copii veseli, un câine năzdrăvan și o imensă pasiune pentru lucruri frumoase, artă, decorațiuni interioare și dorința de a trăi cu stil.

Conceptul CUP OF ART a fost o sămânță plantată demult in solul minții mele, hrănită de o abundentă inspirație dată de exemplul magazinelor și boutiq-urilor americane.
Magazinul Cup of Art spune povești, colorează bejul în nuanțe vesele, te face să zâmbești atunci când îi treci pragul sau îți înlocuiește farfuriile banale și castroanele de plastic. Te “convinge” că ai nevoie de o schimbare în casa ta, te scutură bine de sobrietate și îți face poftă de viață!

Cup of Art își dorește să fie un mix de calitate, talent românesc, obiecte lucrate manual sau create de brand-uri internaționale. Este un concept eclectic, o combinație de vechi cu nou, de stiluri de design din timpuri diferite, de moduri de viața diverse. Ne dorim ca toate la un loc să alcătuiască un spațiu din care pur și simplu nu mai vrei să pleci!

Vă aștept in lumea noastră atât aici pe site cât și acasă la noi, în magazinul Cup of Art din Brașov, Str. Grigore Ureche nr 14.